9 vedete care s-au vopsit în timpul sarcinii

30 Ianuarie 2021

de Mirela Floricescu

Vopsitul părului în sarcină reprezintă un mare semn de întrebare pentru toate viitoarele mămici. Pentru a dărâma orice mit privitor la vopsea și sarcină, multe vedete autohtone și străine s-au lăsat pe mâna hairstyliștilor, de la începutul sarcinii până la final. Dacă unele persoane publice au apelat la vopsele fără amoniac sau la șuvițe care să nu le atingă scalpul, altele au mers direct pe schimbări dramatice. Imaginea este un lucru foarte important atunci când viața ta este tot timpul sub lumina reflectoarelor. Cele mai cunoscute persoane publice au demonstrat că nu au nicio teamă în privința sarcinii lor. Recomandat pentru viitoarele mămici indecise și temătoare din anumite puncte de vedere, este să discute cu medicul lor. Găsiți mai jos lista cu cele 9 vedete foarte care s-au vopit în timpul sarcinii.

Vedete din România care s-au vopsit în timpul sarcinii

Vedetele de la noi nu au renunțat nici pe timpul sarcinii la ritualurile de înfrumusețare pe care le făceau mereu. Toate au apelat la hairstyliști populari, care au folosit pentru ele doar produse premium. Vedetele cu siguranță nu au temeri în nicio privință atunci când vine vorba de imaginea lor.

Valentina Pelinel

În 2016, pe când era însărcinată cu primul ei copil, Valentina Pelinel a apelat la unul dintre cei mai buni hairstyliști din lume, Agnes Westerman. Ca prin magie, pletele ei de un blond platinat au căpătat o nuanță arămie. Valentina declara despre vopistul în sarcină faptul că: „Am renunțat la blondul clasic pentru o nuanță mai naturală, de bej-aramiu. Doar rădăcinile mi-au fost vopsite, iar pe lungimea părului s-a folosit nuanțator. Sunt produse sigure, de bună calitate, acceptate în orice perioadă a vieţii.”

vedete-din-romania-care-s-au-vopsit-in-timpul-sarcinii-valentina-pelinel
instagram.com/valentinapelinel/

Alina Sorescu

Și Alina Sorescu a făcut în ultimul trimestru de sarcină la o schimbare de look. Pentru a nu vizita prea des saloanele de coafură în perioada de după naștere, Alina își vopsise rădăcinile mai închise la culoare, restul părului având tot o nuanță de blond deschis. Hairstylista ei a ținut să dărâme mitul conform căruia femeile însărcinate nu ar avea voie să se vopsească, menționând faptul că: „Să îți vopsești părul în timpul sarcinii s-a dovedit a fi până la urmă doar un mit. Dacă folosești o vopsea fără amoniac care nu atacă firul de păr, nu îi face rău nici lui bebe, deci e totul în siguranță.”

vedete-din-romania-care-s-au-vopsit-in-timpul-sarcinii-alina-sorescu
instagram.com/alina_sorescu_official/

Anda Adam

În 2015, Anda Adam a devenit mamă pentru prima oară. Cunoscută pentru stilul ei excentric și pentru schimbările pe care și le face constant, ea nu s-a dezis nici pe timpul sarcinii. În luna a opta, ea apăruse la un eveniment cu o nouă coafură. Artista renunțase la șatenul pe care-l avea, în favoarea unui ombre în nuanțe de blond. Anda Adam a declarat la acel moment faptul că sarcina nu a schimbat în nicun fel stilul ei de viață.  „De când sunt gravidă mă îngrijesc la fel ca şi până acum. O schimbare pe care mi-am făcut-o este culoarea părului, m-am vopsit ombre, mi-am schimbat culoarea părului, dar cam atât”, declarase Anda Adam la acel moment.

vedete-din-romania-care-s-au-vopsit-in-timpul-sarcinii-anda-adam
instagram.com/andaadam/

Diana Bart

Anul trecut, prezentatoarea de televiziune, Diana Bart a devenit mamă pentru a doua oară. Diana clar nu a luat în seamă niciun mit sau vreo recomandare, deoarece fix cu o zi înainte de a naște ea a mers direct la un salon de coafură pentru a se vopsi și pentru a-și aranja părul. Venirea micuței Maria pe lume trebuia să fie specială din toate punctele de vedere. „Mă bucur că suntem bine și mulțumesc doctorilor pentru implicare, într-o perioadă dificilă. Sunt foarte fericită că totul a decurs cu bine!”, a declarat Diana Bart la câteva ore după naștere.

vedete-din-romania-care-s-au-vopsit-in-timpul-sarcinii-diana-bart
instagram.com/dianabart.ro/

Octavia Geamănu

În 2016, prezentatoarea de la Observator, Octavia Geamănu își aducea pe lume fiul. Fiind o prezență constantă la televiziune, imaginea ei trebuia să fie fără cusur. De aceea, nici în ultimele luni de sarcină nu a renunțat la îngrijire, asta însemând coafat, vopsit și pedichiură. Întrebată constant dacă nu îi este teamă să se vopsească în timpul sarcinii, Octavia Geamănu a scris pe blogul ei faptul că: „Da, şoc şi groază, îmi vopsesc părul în timpul sarcinii şi chiar îmi fac manichiură şi pedichiură! Când mi-am întrebat medicul dacă îmi pot vopsi părul, a râs. Mai auzise întrebarea asta de „n” ori, dar cred că nu se aştepta să întreb şi eu. Vă imaginaţi că povestea cu „nu-ţi vopsi părul că nu ştiu ce”, este mit, da?”

vedete-din-romania-care-s-au-vopsit-in-timpul-sarcinii-octavia-geamanu
instagram.com/ogeamanu/

Vedete de la Hollywood care s-au vopsit în timpul sarcinii

Vedetele de peste ocean cu atât mai mult nu au crezut povestea cu vopsitul și sarcina. În lumea plină de blitzuri, care urmăresc orice defect, nu este loc de neglijență asupra aspectului fizic. Fie că au fost obligate de un rol sau doar pentru că imaginea de persoane publice le-a impus, multe vedete însărcinate au trecut de nenumărate ori pragul celor mai cunoscute saloane de coafură.

Anne Hathaway

La începutul anului 2016, pe când tocmai aflase că va deveni părinte alături de partenerul ei, Adam Shulman, actrița americană, Anne Hathaway a făcut o schimbare radicală de look. Cunoscută pentru pletele lungi și șatene, actrița a făcut o trecere rapidă la un păr scurt și blond platinat. Anna Hathaway nu a precizat niciodată dacă a folosit un decolorant fără amoniac sau unul normal, cert este că a susținut mereu că face săptămânal numeroase tratamente pentru a avea un păr moale și sănătos. Așadar, Anne a făcut parte din categoria de vedete care s-au vopsit în timpul sarcinii.

vedete-de-la-hollywood-care-s-au-vopsit-in-timpul-sarcinii-anna-hathaway
instagram.com/annehathaway/

Jessica Simpson

Jessica a fost printre puținele vedete care a spus că a renunțat la vopselele cu amoniac pe timpul sarcinii, în favoarea celor vegetale. A și avut cine să o ajute, deoarece hairstylistul ei, Rita Hazan, a folosit doar produse extrem de scumpe. Pe lângă toate acestea, săptămânal Jessica a făcut tratamente pentru hidratarea intensă a părului și pentru menținerea luciului natural.

vedete-de-la-hollywood-care-s-au-vopsit-in-timpul-sarcinii-jessica-simpson
instagram.com/jessicasimpson/

Kourtney Kardashian

Mamă a trei copii și personalitate de televiziune foarte cunoscută, Kourtney Kardashian și-a schimbat look-ul pe timpul fiecărei sarcini. Pentru a-i liniști pe cei curioși de produsele folosite și dacă nu cumva sarcina ei era în pericol, Kourtney a scris în 2016 pe blogul ei faptul că: „M-am documentat cu privire la vopsitul părului în timpul sarcinii, am urmat toate sfaturile doctorului şi mi-am luat toate măsurile de precauţie. Nu m-am vopsit la rădăcini, astfel încât vopseaua nu mi-a atins scalpul. De asemenea, am folosit produse care nu conţin amoniac. Este recomandat să fiţi într-o cameră bine aerisită şi cel puţin în al doilea trimestru de sarcină, lucruri  pe care le-am făcut şi eu. Oricine mă cunoaşte ştie faptul că sunt foarte precaută în legătură cu produsele pe care le folosesc, mai ales pe perioada sarcinii.”

vedete-de-la-hollywood-care-s-au-vopsit-in-timpul-sarcinii-kourtney-kardashian
instagram.com/kourtneykardash/

Snooki

Nicole „Snooki” Polizzi este o vedetă americană de televiziune, care a devenit cunoscută în anul 2009, odată cu relaity show-ul Jersey Shore, de pe MTV. De atunci, ea astrâns mii de urmăritori pe rețelele sociale, toți interesați de ce făcea Snooki într-o zi normală. În august 2012, ea a dat naștere primului său copil, un băiețel pe nume Dominic. Cunoscută pentru stilul său excentric, mai ales în privința părului, Snooki și-a vopsit părul albastru cu puțin timp înainte de a naște. Ea a scris pe o rețea socială la acel moment faptul că: „M-am făcut albastră pentru băiatul meu!”

selfie-al-vedetei-americane-Snooki
instagram.com/snooki/

Este sigur sa îți vopsești părul în timpul sarcinii?

În ciuda faptului că nu există studii care să dovedească o legătură între vopsitul în timpul sarcinii și anumite complicații apărute ulterior, medicii le recomandă femeilor să se vopsească abia după a 12- a săptămână. Motivul este unul clar, anume din al doilea trimestru de sarcină scad foarte mult șansele de avort spontan. Totodată, în perioada sarcinii femeile sunt mult mai sensibile, de aceea este bine ca vopseaua să nu vă atingă scalpul. Anumite alergii pot fi foarte severe. Amoniacul din vopsea este, de fapt, sursa de îngrijorare pentru majoritatea.

femeie-bruneta-cu-bluza-cu-dungi-albe-si-negre-se-uita-intr-o-oglinda-mica-si-se-vopseste-singura

Atunci când vă hotărâți să vă colorați părul în timpul sarcinii, este important să urmați câțiva pași simpli. Primul este acela de a discuta cu medicul vostru, pentru a vă putea da sfaturile necesare. Dacă totul este bine, instrucțiunile de pe recipientul cu vopsea, trebuie urmate cu strictețe. Faceți testul pentru alergii, purtați mănuși de protecție, nu depășiți timpul recomandat pe cutie și la final clătiți foarte bine scalpul.

Pe de altă parte, este recomandat să stați într-o cameră aeristită, iar un geam să rămână deschis în tot timpul procesului de vopsire. Inhalarea mirosului de vopsea poate fi un alt potențial alergen.

Folosiți, de preferat, o vopasea fără amoniac. Piața este plină de alternative naturale, unele din ingrediente pe care le avem în casă, henna fiind o altă variantă naturală foarte cunoscută.

Indiferent dacă schimbarea de look provine din nevoia de a redobândi încrederea în sine pierdută odată cu schimbările fizice de pe timpul sarcinii sau podoaba capilară este foarte degradată, cel mai bine este să discutați despre acest fapt cu medicul vostru înainte de a lua orice decizie.

Surse: click.ro, ea.md, cancan.ro, libertateapentrufemei.ro, wowbiz.ro, hollywoodlife.ro, celebbabylaundry.com, thebump.com

Menu

Gestionarea modulelor cookie pe site-ul Naste Natural Informatii Suplimentare

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close