Nașteri neobișnuite și excentrice: topul vedetelor care au șocat lumea

4 Iulie 2023

de Mihaela Dobre

Fiecare naștere este unică, iar unele nașteri sunt pur și simplu nașteri neobișnuite. Uneori, evenimentul decurge conform așteptărilor, însă alteori lucrurile se desfășoară așa cum, poate, nu te-ai fi gândit vreodată. La final, însă, mamele își vor ține în brațe minunile pe care le-au adus pe lume și vor rămâne cu amintiri și cu o poveste pe care o vor împărtăși întotdeauna cu emoție. Iar vedetele nu fac excepție. Și în rândul lor sunt femei care au trecut prin nașteri neobișnuite, deci haideți să aflăm ce s-a întâmplat în ziua în care îndrăgitele vedete au născut.

Troian Bellisario a născut în mașină

Începem topul acestor nașteri neobișnuite cu Troian Bellisario, actrița pe care fanii o știu din serialul Pretty Little Liars (Micuțele mincinoase). Aceasta a adus pe lume al doilea ei copil în mașină. Actrița și soțul ei, Patrick J. Adams, cunoscut pentru rolul din serialul Suits (Costume), au avut parte de o experiență inedită atunci când fiica lor Elliott Rowena s-a născut în… mașină.

Cuplul era în mașină, în drum spre spital, când Troian și-a dat seama că venise momentul expulziei. Când Adam a parcat mașina, a observat că bebelușul urma să vină pe lume în orice moment. Troian își scosese centura de siguranță și stătea sprijinită pe genunchi și palme. „Fundul ei era la nivelul capului meu, deci m-am dus și i-a dat pantalonii jos, iar capul bebelușului era chiar acolo”, a declarat el pentru podcastul actriței Katie Lowes, potrivit people.com. „Nu era loc de panică. Pur și simplu trebuie să faci față situației”, a adăugat actorul.

Când Troian Bellisario și-a auzit fiica plângând, a știut că partea mai grea trecuse.

Zara Tindall a născut în baie

Tot în categoria acestor nașteri neobișnuite intră și următoarea. Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta, a născut cel de-al treilea ei copil în baie. Ea și soțul său, Mike Tindall, l-au întâmpinat pe Lucas Philip Tindall acasă, în baie. În cadrul podcastului The Good, The Bad & The Rugby, Mike Tindall a dezvăluit că au intrat în acțiune atunci când și-au dat seama că nu vor avea cum să ajungă la spital la timp pentru nașterea băiețelului.

Nașterea a avut loc în baie. Acolo a fost pusă pe jos o saltea adusă din sala de fitness, dar și prosoape. Din fericire, moașele au ajuns la timp la casa cuplului.

Mariah Carey a ales propriile melodii pentru sala de nașteri

Fostul soț al artistei, Nick Cannon, a vorbit pentru The Gayle King Show despre nașterea gemenilor pe care cei doi îi au împreună. Se pare că Mariah și-a dorit ca în sala de nașteri să se audă melodii cântate chiar de ea. Dar nu orice melodie, ci spectacolul ei live „Fantasy”, de la Madison Square. Se pare că îndrăgita cântăreață și-a dorit ca gemenii Monroe și Moroccan să vină pe lume în aplauzele din timpul acelui spectacol.

Kasie Hunt a născut în baie

Kasie Hunt este prezentatoare CNN. Deși avea cezariana programată, se pare că fiica ei avea alte planuri și nu a mai putut aștepta până atunci, așa că a venit pe lume mai devreme. Dar nu oricum și nu oriunde. Micuța s-a născut acasă, în baie, cu o zi înainte de operația programată. După un travaliu care s-a declanșat brusc și a durat 13 minute, fetița a venit pe lume. Tatăl ei a intrat în acțiune și a ajutat la nașterea micuței Grey. Ulterior, mama și fetița au ajuns la spital. Cu siguranță povestea nașterii lui Grey este una pe care o vor relata multă vreme de acum înainte și intră in categoria acestor nașteri neobișnuite.

Emily Skye a născut acasă

Emily Skye este influencer în zona de fitness. În iunie 2020, femeia a adus pe lume al doilea ei copil, iar nașterea acestuia a decurs într-un mod cât se poate de neașteptat. Băiețelul, Izaac, s-a născut cu câteva săptămâni înainte de termen, acasă, pe salteaua de joacă a surorii lui, Mia. Declan, partenerul lui Emily, a luat parte la marele eveniment, în timp ce vorbea cu o doamnă de la urgențe. Acesta i-a cerut să verifice dacă se vede capul bebelușului, lucru pe care Declan l-a și făcut. În acel moment, capul băiețelului era pe jumătate afară. Mia, fiica mai mare a cuplului, a ajuns să se ascundă, speriată de ceea ce se întâmpla în casă.

Între timp au ajuns și medicii, care i-au transportat la spital pe mamă și pe bebeluș. Emily pierduse destul de mult sânge în timpul nașterii, însă totul s-a terminat cu bine.

După nașterea neașteptată, femeia a avut parte de un moment pe care îl va prețui pentru totdeauna. „Am intrat pentru prima dată în baie ca să-mi fac duș și m-am văzut în oglindă. Am izbucnit în lacrimi pentru că eram atât de fericită pentru ceea ce corpul meu tocmai făcuse. Vorbeam cu propriul meu corp, spunându-i: «Ești minunat. Îți mulțumesc atât de mult pentru că ai făcut asta, pentru că mi-ai născut fiul!» Pur și simplu am simțit această nouă apreciere pentru corpul meu, pe care nu o mai avusesem înainte.”, a spus Emily Skye, potrivit people.com.

Sursa foto: Facebook (Emily Skye)

Blake Lively a condus spre spital în timp ce era în travaliu

Blake Lively și Ryan Reynolds formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete. Cei doi sunt cunoscuți pentru umorul lor, pentru faptul că se tachinează pe rețelele sociale. Se pare că la un moment dat Ryan Reynolds i-ar fi scris frumoasei și talentatei lui soții în mediul on-line: „Cândva m-ai dus cu mașina la spital în timp ce erai în travaliu”. Nu se știe cu certitudine dacă aceste cuvinte au fost scrise sub spirit de glumă sau lucrurile s-au întâmplat chiar așa.

Camille, soția lui Jess Carson, a născut în parcarea spitalului

Jess Carson este chitaristul trupei Midland. Cel de-al doilea copil pe care el și Camille, soția lui, îl au împreună a venit pe lume într-un mod cu totul neașteptat. Parker s-a născut în parcarea spitalului, după ce cuplul a mers cu mașina o oră până la instituția medicală. Până să ajungă în spital, artistul a parcat mașina, a mers la soția lui, a deschis ușa, iar fiul lor pur și simplu s-a născut. Și aceasta poate fi considerată una dintre acele nașteri neobișnuite.

Matthew McConaughey a fost DJ pentru soția lui, când aceasta era în travaliu

Matthew McConaughey a vorbit într-un interviu din 2008 despre nașterea băiețelului pe care îl are cu Camila Alves McConaughey. Actorul și-a amintit că: „Ne-am găsit un ritm grozav. Contracțiile începuseră. Am stat acolo (cu soția mea, Camila), chiar între picioarele ei”. McConaughey a dezvăluit că au dansat, ba chiar a fost DJ pentru soția lui în timpul travaliului. Ba chiar a ținut și un jurnal unde a notat pas cu pas modul în care a decurs nașterea băiețelului.

„Să devin tată este ceva ce am visat încă de când aveam 10 ani. Să devin tată a fost ceva foarte, foarte natural”, a mai spus actorul pe care fanii l-au văzut în mai multe filme, printre care și How to Lose a Guy in 10 days (Cum să scapi de un tip în 10 zile).

Matthew și Camila nu au vrut să afle sexul copilului înainte de naștere. Totuși, nu au fost deloc surprinși când au aflat că au un băiețel.

Bode Miller și-a ajutat soția să nască gemenii acasă

Ajutat de mama lui, sportivul Bode Miller și-a ajutat soția, pe Morgan Miller, să nască acasă cei doi băieței gemeni pe care îi așteptau în anul 2019. „Povestea nașterii a fost una dintre cele mai nebunești lucruri pe care le-am trăit vreodată… niciuna dintre moașe nu a ajuns la timp”, a declarat Bode Miller, potrivit sheknows.com. Mama sportivului fusese moașă, însă nu mai ajutase la nașteri de peste douăzeci de ani. În plus, Bode a specificat faptul că mama lui niciodată nu a asistat la nașteri de gemeni. Atât mama cât și bebelușii au fost bine, iar acum au o poveste neobișnuită despre care să vorbească multă vreme fericiții părinți. Morgan a spus că a fost magie pură.

Cântăreața Teyana Taylor a născut de două ori în baie

O poveste despre nașteri neobișnuite este și cea a cântăreței Teyana Taylor. Soția starului NBA Iman Shumpert a născut în baie nu unul, ci doi copii. La cinci ani după nașterea primei lor fiice, cântăreața Teyana Taylor a anunțat în mediul on-line că li s-a născut cel de-al doilea copil, și chiar a glumit, spunând: „Acum când cumpărăm case, mereu găsim o baie cu o energie grozavă”. Apoi, artista a adăugat: „Dar nici într-un milion de ani nu aș fi crezut că ambele noastre fiice vor veni pe lume în baie, fără niciun fel de ajutor de la spital”.

Kourtney Kardashian și-a tras copiii din propriul corp în timpul nașterii

În timpul nașterii fiului ei cel mare, Kourtney Kardashian l-a tras pe bebeluș din propriul corp. Și la fel a procedat și atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei Penelope. Potrivit sheknows.com, vedeta a explicat că: „Ea ieșea, iar eu m-am gândit că ar trebui să o trag. Cu Mason nu aveam idee că urma să fac asta. De data aceasta mi-am spus că «Asta trebuie să fac».”

Hilarie Burton Morgan și Jeffrey Dean Morgan au fost împreună la nașterea celor doi copii ai lor

Hilarie Burton Morgan și Jeffrey Dean Morgan au împreună doi copii. În timpul unui interviu din 2018, actorul din The Walking Dead a vorbit despre nașterea celor doi copii pe care îi are împreună cu soția lui. Actorul a declarat: „Nu am avut doctori, am avut moașe, deci mi-am adus pe lume ambii copii”. Acesta a vorbit despre nașterea fiului său, care s-a petrecut în anul 2010: „Prima dată nu am știut, am fost șocat că fac parte din asta. Credeam că urma să îi țin piciorul, că o să îi spun să respire, și nu am fost pregătit când mi-am luat poziția”.

Fiica lui s-a născut în anul 2018, iar despre acest eveniment actorul a declarat că: „De data aceasta am fost puțin mai bine pregătit (…) Mi-am adus pe lume ambii copii, pe bune, a fost grozav”.

Erika Christensen a născut acasă

Erika Christensen, actrița din Parenthood, a fost șocată de cât de repede s-a născut fiica ei și a ciclistului Cole Maness. Totul s-a întâmplat atât de rapid încât medicul nu a ajuns la ei acasă la timp pentru a asista la nașterea fetiței.

Actrița a povestit pe Instagram cum s-a întâmplat totul. Aceasta a menționat faptul că nu știa că bebelușul urma să se nască atât de repede, motiv pentru care a chemat medicul când era prea târziu. Doctorul a ajuns la ei acasă la aproximativ un minut după naștere, iar Cole Maness a fost cel care a ajutat-o pe Erika în timp ce o aducea pe lume pe fiica lor.

Acestea sunt câteva dintre vedetele care au avut parte de nașteri neobișnuite. Fie că au născut acasă, în baie sau pe salteaua de joacă a copilului mai mare, în parcarea spitalului sau au avut parte de alte întâmplări neașteptate, vedetele și copiii lor au trecut cu bine peste naștere, iar acum au o poveste interesantă de spus despre modul în care au venit pe lume bebelușii lor.

Surse:

Tradus și adaptat după articolul „These Celebrities’ Wild Birth Stories Are Dramatic, Hilarious, and Utterly Eccentric”

Menu

Gestionarea modulelor cookie pe site-ul Naste Natural Informatii Suplimentare

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close